9. maj 2010

Mors dag

Har du husket at købe en gave til din mor? Det er nemlig Mors dag i dag, og med mindre, du køber en kæmpe buket blomster, chokolade, en stor bil og en guldring, så får du nak af din mor. Eller …? Er den helt gal, kan du bare sælge din mor.

Som så mange andre mærkedage, er Mors dag en dag, der stammer fra det der US of A, a.k.a. Amerika-land. Men det er vist knap så vigtigt, er det?

Jeg synes bare, at du skulle være SØD ved din mor i dag, hvis hun altså har været sød ved dig. Jeg ELSKER min mor mere end noget overhovedet. Hun er bare den bedste, og hun får den vildeste hilsen her senere i dag, når jeg har fået sovet (klokken er over midnat, og der er fest i huset, æk) …

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg ligeglad med min fødselsdag og juleaften, men Mors dag, den er fandeme vigtig for mig, for min mor skal bare fejres. Hun er for cool!

Gør noget godt for din mor i dag, hvis du virkelig elsker hende :)

4 mennesker har kommenteret “Mors dag

 1. Mors dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Christian siger:

  Jeg valgte at sælge min…haha!

  Nej siden var for langsom, så endte med at købe blomster.

 3. Tommy siger:

  Jeg kan godt li’ at du prioritere mors dag højere end hendes fødselsdag 😉

 4. BonusNinja siger:

  @Christian
  Blomster er bedre end ingen blomster :)

  @Tommy
  Det giver bare mere mening for mig at fejre min mor på Mors dag, i stedet for at fejre den dag, hun blev født.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>