Google

Google, googling, Googlebot og Googles mange services og produkter – det er dét, du kan læse om her. I denne kategori finder du indlæg, der samler samtlige indlæg fra bloggen, som i et eller andet omfang omhandler Google.

20. oktober 2011

Torsdagstest: Hvor mange anslag i ALT-tag læser Google?

Google

Så blev det tid til endnu en torsdagstest. Sidst skrev jeg om title-tag, i dag handler det om ALT-tag. Hvis du vil ha’, at Google bedre kan forstå, hvad et billede forestiller eller prøver at udtrykke, er det en god idé at udfylde det pågældende billedes ALT-tag ud med lidt beskrivende tekst. Men hvor meget […]

22. september 2011

Torsdagstest: En sidetitel på 300 anslag – går det på Google?

Google

Nu må jeg vist hellere komme i gang med at skrive herinde, inden bloggen falder helt i søvn. Så hvorfor ikke lægge ud med en bette SEO-relateret test from real life. Google viser – som du måske ved – op til 70 anslag af en sidetitel ude i de der søgeresultater. Fedt nok. Men hvad […]

20. september 2010

En masse artikeldatabaser straffet af Google

En masse artikeldatabaser straffet af Google

Omkring d. 15. september havde Google hammeren ude, og det er gået ud over en større del af de danske artikeldatabaser. Deltag i debatten.

9. maj 2010

Mors dag

Mors dag

Har du husket at købe en gave til din mor? Det er nemlig Mors dag i dag, og med mindre, du køber en kæmpe buket blomster, chokolade, en stor bil og en guldring, så får du nak af din mor. Eller …? Er den helt gal, kan du bare sælge din mor.

4. maj 2010

Tilbagebetalingsgaranti

Tilbagebetalingsgaranti

I går googlede jeg ordet tilbagebetalingsgaranti, og det gav nogle ret interessante resultater. Prøv selv at se søgningen her. Læg mærke til de lidt spøjse domænenavne

24. april 2010

Hubble-rumteleskopet

Hubble-rumteleskopet

I dag er det 20 år siden, Hubble-rumteleskopet blev sendt op. Den 24. april 1990 blev denne ubemandede, amerikanske astronomisatellit opsendt med rumfærgen Discovery.

22. april 2010

Jordens Dag 2012

Jordens Dag 2012

Siden 22. april 1970 har man fejret Jordens Dag (Earth Day) i USA, og – så vidt jeg kan se – har vi siden sidste år 2009 taget denne tradition til os her i Danmark.

16. marts 2010

Sankt Patricks Dag

Sankt Patricks Dag

Skt. Patrick – eller Sankt Patrick – er manden, som eftersigende indførte kristendommen i Irland. Skt. Patrick gik bort den 17. marts i det 5. århundrede, og her i det 21. århundrede fejrer vi stadig denne irske skytshelgens død (hvor morbidt det end er) med øl og musik.

14. marts 2010

Pi-dag

Pi-dag

Så blev det endelig 14. marts, dvs. pi-dag – dagen, vi alle har ventet så længe på. Pi-dag er ikke kun dagen, hvor vi fejrer tallet pi, men det er også den dag, hvor vi kan ønske den tyske fysiker, Albert Einstein, tillykke med fødselsdagen.

18. februar 2010

Sjove ranking factors i SEO – Hvad folk tror …

Sjove ranking factors i SEO – Hvad folk tror …

Meget af min fritid går med SEO i den ene eller anden forstand, og folk omkring mig spørger selvfølgelig om, hvad det er, jeg bruger så meget tid på: Hvad er det der SEO /søgemaskineoptimering? Hvordan får du en hjemmeside på Google? Osv.