Gastronomi

Gastronomi – alt om mad og drikke. Find de bedste opskrifter, anmeldelser og meget mere. Gastronomi på højt plan, for dig, der elsker lækker mad og de mest velsmagende drikkevarer. Yummy!

14. november 2009

Øl

Øl

Sikke en lang overskrift! Har du et problem med det, hva’?????? Æniwæj. For nogle dage siden skrev jeg om mjød – som i øvrigt ikke er øl, men honningvin – og i dag er turen kommet til øl … når det er bedst! Verdens bedste øl ifølge Jan a.k.a. BonusNinja alias “ham der”.

8. november 2009

Mjød – gudedrikken

Mjød – gudedrikken

Man kan godt kalde mig lidt af en ølentusiast … og vinentusiast, som nok er mere relevant at fremhæve i denne sammenhæng, da mjød ikke er øl – som jeg først troede – men honningvin. Jeg prøvede mjød for første gang for ikke så lang tid siden, og det er jeg sateme glad for.

13. august 2009

Pizza Top i Kolding sutter røv

Pizza Top i Kolding sutter røv

Oh well – endnu et f@ck-up i forbindelse med en Just-Eat-bestilling. Sidst var det Masis Pizzaria (gratis stavefejl inkluderet), jeg skrev om; denne gang er det om Pizza Top i Kolding, som på INGEN måde består BonusNinjas test.

19. januar 2009

Sunde opskrifter og sund mad

Sunde opskrifter og sund mad

Sunde opskrifter er vejen frem til et bedre fysisk og mentalt velvære. Her finder du de fedtfattige opskrifter, du har ledt efter. Tab dig og få det godt med dig selv på en gang! Lækker mad på ingen tid. Tjek de sunde opskrifter her på siden.

10. december 2008

Yum Yum nudler og corned beef til min mave

Yum Yum nudler og corned beef til min mave

I går bestilte jeg Yum Yum nudler og det, man kalder corned beef, i en webshop, som sælger asiatisk mad. Det var ikke det eneste, jeg bestilte. Yum Yum nudler kan jo købes over det hele, og jeg bestilte dem kun, fordi jeg lige ville have noget ekstra oveni. Jeg var bare glad for, at […]

30. september 2008

Kung fu restaurant

Kung fu restaurant

Vi drømmer vel alle om en kung fu restaurant? Her får du i hvert fald et indblik i en fra virkelighedens verden.